kozmik

Kozmo Enerji Şifa Çalışmasında Sık Sorulan Sorular

Kozmo Enerji uygulaması

Kozmo Enerji uygulaması esnasında  bedenin enerji alanı ile çalışma yapılır ve bedende bir hareket başlatılmış olur.

Bu hareketle  beden negatif iyon üretimini harekete geçirerek  iç salgı bezlerini ve ilgili  hormonal dengeleri kurabilme potansiyeli elde eder.   Sinir sisteminin hareketi ile  beden stres seviyesi düşerek hipofiz salgı bezinin doğal görevlerini daha rahat yerine getirmesine imkan verir.

Hipofiz bezi, tüm salgı bezlerinin işlevlerini yöneten sistemin  yöneticisi gibi çalışır ve duygusal yönetimi sağlayan duygusal denge merkezimiz olan beyin limbik sistemini de yönetir.

Kozmik şifa çalışması stresi yatıştırarak  hafıza ve duygusal hafızamız arasındaki dengeyi sağlama görevini yürüten Limbik sistemin  doğal dengesine kavuşmasına da olanak tanır. Epifiz bezi salgıları da doğal gelişimine dönmeye başlar. Beden genel sinir sistemimizin dengelenmesi ile beraber beden enerji meridyenlerimiz onarılır ve yenilenir. Beden manyetik alanımızın dönüştürme özelliği açığa çıkarır.  Kuantum alan ( atom altı saf enerji alanın) kullanıldığı için  uzaktan uygulamalar da mümkün olabilmektedir.

Kozmo Enerji uygulamalarında sıklıkla karşılaşılan bedensel tepkiler ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları
  • Bedenin kişiden kişiye değişen bazı bölümlerinde meydana gelen istemsiz kas hareketleri ve seğirmeler olabilir. Paresempatik sinir sisteminin uyarılması ile  sinir, hücre ve nöronların titreşimi değişir, üretilen vücut kimyasalları  değişir, organ ve kaslara gerekli oranda oksijen üretilmesi ile  beden organ, doku ve kaslarına kan akışı değişir. Beden enerji meridyen sisteminde ve sinir sisteminde iletişim sorunları bulunuyorsa sinir hücreleri uyarılarak aksaklıklar çözülmeye başlar. Bu yolla da sempatik ve parasempatik sinir sistemleri arasındaki iletkenlik ve denge kurulur.
  • Vizyon görmek,  ışık patlamaları, gözler kapalı olmasına rağmen çeşitli renkler görmek, bazı kokular varmış gibi hissetmek, sesler duymak ya da yanında biri varmış gibi hissetmek.  Uyku ile uyanıklık arasında deneyimlenen bu durum Hipokampus ve Limbik sistem arasındaki iletişim ağlarını oluşturan sinirlerin dengelemesi sonucu ortaya çıkan geri bildirimlerdir. (bilinç altında gerçekleşmektedir)
  • Sebepsiz ağlama veya gülme krizleri gözlenebilir.  Otonom Sinir sistemimiz istemsiz kas hareketlerini yöneten bir sistemdir. Buradaki dengelenme esnasında buna bağlı sistemler de etkilenecektir.  Sinir sistemi tüm bedenimizi  adeta bilgi işlem ağı gibi sardığından hangi bölgede bir titreşim dengelemesi oluyorsa o bölgelerde kasılmalar ve buna bağlıs onuçlar ortaya çıkar.kalp ritminin dengelenmesi sırasında ağlama gibi geri bildirimler alınması ,  solunum ve sindirim sistemimizde dengelenme olurken degülme krizleri olabilir. Bu istemsiz hareketler de  ilgili  hormonların salgılanmasına yol açar.
  • Sık sık yutkunma hissi olabilir. Eğer burun, sinirler, pankreas, mide, bağırsak gibi organlarda işlev bozukluğu varsa tükürük ve göz yaşı bezlerinde işlev yetersizliği bulunuyorsa bahsedilen belirtiler görülebilir. Zira parasempatik sistemdeki enerji uyaranı tetikleme etkisi yapacak ve gerekli dengelemenin oluşması için sistemi uyaracaktır.
  • Beden narkoz alıyormuş hissi gibi bir ağırlık hissi yaşanabilir. Enerji uygulaması esnasında beynimiz Delta dalgasına geçince bedende benzer bir his, hareketsiz kalma, kilitlenmiş gibi olma hissi oluşabilir.
  • Uygulama esnasında (kişi şayet ayakta duramıyorsa yatarak uygulama yapıldığından )  yatan kişi derin uykuya dalabilir. Beyin faaliyetleri parasempatik sinir sisteminin harekete geçmesi  ile beraber delta olarak isimlendirdiğimiz REM  uykusuna geçebilir. Bu esnada  tüm salgı bezleri aktive olur hormonal denge kurulmaya başlanır.
  • Bedende gezinen ağrı veya sızılar oluşabilir.  Hasarlı tendonlar, kaslar ve ilişkili  sinir hücrelerinde sorunlar varsa uygulama esnasında beden  kendini yenileme sürecine gireceğinden  geçici ağrıların oluşması mümkündür.
  • Uygulama boyunca hiç bir şey hissetmemek ya da uyumak da mümkündür. Parasempatik sinir sistemi harekete geçerek bedende dinlendirici hormonların salgılanmasına olanak tanır.   Eğer yenilenme ve dönüşüm endokrin sisteminde meydana geliyorsa o esnada bedende hissedilmeyebilir. Ama ilerleyen günlerde değişim olmayacağı anlamı taşımaz.

Uygulama sonrası ve esnasında yaşananlar kişiden kişiye değişiklik gösterecektir.  Hiçbir birey bir  diğeri ile aynı olamayacağından deneyimler kişiseldir.

Kişi hiç bir şey hissetmese bile bedendeki enerji noktalarındaki blokajlar zamanla çözülecektir. Kişin farkındalığı hayata ve kendine bakışı zamanla değişiklik gösterecektir.  Enerji meridyenleri, beden sinir sistemi, bağlı salgı bezleri, organ ve dokular  aktive olduğundan  kişide zihinsel, ruhsal, bedensel dönüşümler er ya da geç  gerçekleşir.

Her bireyin yolculuğu farklı bir yol izler.  Süreç boyunca tüm varlığımızda başlayan dönüşüm bir dönüşüm başlar ve kendi bedenimiz, zihnimiz ve ruhsal dünyamızı keşfedebiliriz. Hayatımızı kendimiz yönetebilir ve bilinçaltı kayıtlarının bizi sınırlamasına izin vermeyebiliriz.

 

Bu sistem hayatımızın bazı alanlarında değişimler ve dönüşümler sağlayabilir.

 

  • Öfke, depresyon, utanç ve üzüntüler, stres endişe ve suçluluk duygularının dönüşümü ve dengelenmesi mümkün olabilir.
  • Umutsuzluk, isteksizlik, vazgeçme, güç kaybı gibi  enerji akışını kesen duyguların dönüşmesi ve hayat kalitesinde artış sağlanabilir.
  • Özgüven eksikliği, korkular ve bağımlılıkların kökeninde yatan duygular dönüştürülebilir. Travmalarımızı sağaltabiliriz.
  • Algıda, idrak ve anlayışta açılma,  inanç ve tepkilerimizi oluşturan duyguların çözülmesi ile beraber daha sağlıklı kararlar alabilme yetisinde artış mümkün olabilir.
  • Hastalık, kaza gibi durumlarda, ameliyatlarda oluşan beden enerji sistemi hasarlarının çözümünde yardımcı olabilir.
  • Bastırdığımız ve reddettiğimiz taraflarımızla barışmayı öğrenme imkanı bulabiliriz.

UYARI:  İşbu BLOG içerisinde yer alan  bilgi ve uygulama teknikleri  tedavi amacı taşımamaktadır. Söz konusu bilgiler bilgilendirmek amaçlı olup sağlık hizmeti niteliğinde değildir. Verilen bilgiler hiçbir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Tanı ve tedavi mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir.

Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlar için  doktora danışılmalıdır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir