s-edec8bd5e59a955f6223a76ac890b0addb79f5d5

Kozmo Enerji Tarihçesi & Dr. Vladimir Petrov Biyografisi

Tarihsel açıdan kozmik enerji sistemine bakmak istersek, sistemin incelenme noktası Rusya’dır.

Kozmik enerji frekansları her şeyle birlikte aynı anda meydana geldi ve yaratıldı. (bing-bang) büyük patlama ile ilişkilendirebiliriz. Yani hep vardı. Madam Blavatsky (1931-1891) araştırmacı yazar ; Alman kökenli Rus. esoterizm üzerine okullar kurmuş ve Gizli Bilgiler kitabının (1800 sayfa ve 2 cilt) yazarıdır. Teosofi cemiyetinin kurucusudur. Kozmik Enerjiyi bilim adamları ile birlikte incelemiş, çalışmalar yapmış ve kitabında bu konuya yer vermiştir. Blavatsky ‘nin anlatımına göre Giza sfenksinin sağ ayağında bir kayıt odası vardır, buradaki yazılı tabletlere göre ilk insanlar kozmik enerjiyle tanışmışlar ve bilgileri tabletlerle buraya bırakmışlardır. Giza sfenksinin 15.000 yıllık bir tarihi var ve kimler tarafından yapıldığı bilinmiyor. Piramitler ise 5000 yıllık bir tarihe sahip. Blavatsky Budizme yönelmiş, Budist olmuş ve hocasıyla birlikte gittiği Tibette Budist rahiplerle enerji çalışmaları yapmıştır.

Daha sonraki yıllarda Elena ve Nikoly Rerih çifti konuyla ilgili daha derin çalışmışlar. Agni Yoga ile tanıştıktan sonra 1920 li yıllarda insanların ziyaret etmediği, ayak basmadığı yerlerde el yazmaları bulmuşlar. Bu el yazmalarında Kozmo Enerji ile karşılaşmışlar ve bu bilgileri 1930 lu yılların sonunda Rus Gizli Servisine vermişlerdir.

1958 Belingrad doğumlu Dr. Petrov, tıp öğreniminden sonra şamanik çalışmaları öğrenmiş, uygulamış ve konu üzerine 1982 yılında Özbekistan da Ayışığı okulunu açmıştır. 1984 yılında Tibet’te, Tibetli rahipler aracılığı ile şifa frekansları ile tanışıyor. O güne kadar var olan bu frekanslar nasıl ve nerde kullanılacağı bilinmiyorken Petrov, bilim adamı arkadaşları ile birlikte Rerih ailesinden kalan bilgilerle çalışmalar yaptı.

Petrov, şifa frekanslarını kendi bioenerji bilgi alanına yani aurasına depolamayı öğrendi ve başardı. Frekanslar bağımsızken ve çalışma tekniği de bilinmezken bir başkasına aktarılamıyordu. Petrov, bu anlamda tüm sistemin kaşifidir. 42 ana kanalı keşfeden odur. 2002-2005 yılları arasında da Hutta bloğu keşfetti içindeki 12 kanalı geliştirdi. Hutta bloğun geri kalan 222 kanalı ise yetiştirdiği öğrencileri tarafından keşfedilmiştir. Dünya sağlık örgütünün bu sistemi kabul etmesi bilimsel olarak labaratuarlarda ölçülebiliyor olmasındandır.

Petrov 2005 yılında bu öğretiyi korumak ve özünün bozulmasına engel olmak için kozmoenerji teknolojisini uluslararası fikri mülkiyet (icatlar ve keşifler) odasına tescil ettirmiştir.

Uyumlayabilmek bu sistemin en can alıcı noktasıdır, önemli olan doğru yöntemle kişiyi uyumlayabilmektir.

Günümüzde isteyen herkes bu öğretiye sahip olabilir.

 

 

DR. ALEXANDROVICH VLADIMIR PETROV BİYOGRAFİSİ

 

 

22 Şubat 1958’de Leningrad bölgesindeki Tostinsky ilçesi Zhary köyünde doğdu. Bir buçuk yaşında, ailesi ile Özbekistan’a taşındı, burada okudu ve liseden başarıyla mezun olduktan sonra Sovyet Ordusu saflarında görev aldı.

Ardından Tıp Fakültesinden mezun oldu. Ancak uzmanlığı esnasında tıbbın yanı sıra Enerji çalışmalarına ilgi duydu.  Şamanistik uygulamaları, Tabiban uygulamalarını (Orta Asya doktorları) uygulamaya başladı. Kendi biyoenerji okulu, Ayışığı Okulunu açıtı.

1984 yılında, Tien Shan, Chemgan dağlarına ve Chetkal geçidi gibi Güç Mekanlarında, Kozmik frekansların varlığı hakkında bilgiler elde etti.  1983’ten itibaren, Cosmo Enerji’nin yeni bir bilgi olarak başlamasıyla ilişkili olarak hayatının bir sonraki aşaması başladı. İlk frekansları aldıktan sonra 1994’e kadar frekansların kullanım alanları ile ilgili doğrulamalar yaptı.

Aynı yıl Taşkent’te Petrov Kozmik Enerji Okulu. Okulun temel amacı bilgi edinmek ve insanlara yardım etmekti. 1994 yılında Taşkent’teki hükümetten Tashtekstilmash tesisinde çalışmak için teklifler aldı. Taşkent’te devlet Psişik çalışmalarında resmi olarak yer aldı. Bu çalışma esnasında başvuran hastaların istatiski kayıtlarını tuttu ve araştırmalarına devam etti.

2000 yılına kadar, Hutta frekans bloğunun geliştirildiği bir dönem yaşadı. 2000 yılında Moskova’ya taşındı ve en son enerji bilgi teknolojilerinin geliştirilmesi üzerinde çalıştı.

2005 yılında, öğretinin sahtekarlık akımından korunabilmesi amacıyla Cosmo Enerji teknolojileri  Uluslararası Fikri Mülkiyet Kaydı Odasına kaydettirdi. Kendi okulundan eğitim alan öğrencileri ve onların öğrencileri tarafından öğreti yayılmaya başladı.

Cosmo Enerji’nin kurucusu olarak, tüm öğrencilere ve sadece bilgi arayan insanlara hitap etmek istiyordu. Öğrencileri birlikte çalışarak Kolektif Zihin yaratmanın bir yolunu görüyordu.  Ne kadar çok insan aynı şeyi yaparsa, aynı dili o kadar çok konuşurlarsa Egregor açılır diye düşünüyordu. Bu sayede düşünce ile mucizeler geliştirmek mümkün olacaktır.

Günümüzde Kozmo Enerji bilgisi insan faaliyetinin tüm alanlarında uygulanabilir.

2005 yılından sonra Petrov, Moskova’da ” AEGIS “SN Volkova School Cosmoenergy Center’da faaliyet göstermeye başladı. Almanya, Alma-Ata, Astana, Kurgan, Yekaterinburg, Kharkov, Krasnodar ve diğer birçok şehirde okul şubeleri açıldı. Bunlar, öğrencilerimin önderliğindeki okullar ve merkezlerdi.

Ancak 5 Mayıs 2007 tarihinde, Moskova Bölgesindeki Grigorovo köyünde vefat etmeden önceki yıllarında bir uyarısı olmuştu;

‘’Bir öğrencim öğretiyi geliştirmek yerine maddi kazanç için yaymayı seçti. Bu sebeple bozulmamış ve öğretinin saf halini öğrenebileceğiniz hocalar bulduğunuzdan emin olmadan harekete geçmeyiniz.’’
 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir