WhatsApp Image 2020-05-26 at 19.32.26

4. Boyut Enerjisi Evrensel Sevgi ve Bilgi Frekansı Hutta Blok

Hutta Blok

Hutta Blok evrensel dürüstlük ve sevgi Matrisidir. 4. Boyut’a dair bilgi ve şifa frekanslarını kullanma tekniğidir. Hutta’nın ana amacı bilinç altında yatan problem duyguların düzeltilmesidir. Hutta teknik bilgidir, birçok şifa tekniğinde bulunmayan kendine has kodlara sahiptir. İçeriğinde toplam 234 şifa frekansı barındırmaktadır. Hutta – uzun zamandır birçok medeniyet tarafından deşifre edilmeye ve incelenmeye çalışan bir blok olarak adlandırılır.

Hutta Blok, günümüzde giderek yaygınlaşan Kozmo enerji’nin (Kozmik Enerji) Magic Blok kanallarından biri olan Hutta ile karıştırılmamalıdır. Petrov, Kozmo Enerji Frekansları bağımsız ve çalışma tekniği de bilinmezken 90’lı yıllarda Kozmo Enerji, şifa frekanslarını öğrenerek kendi bioenerji bilgi alanına, yani aurasına depolamayı başarmıştı. 42 ana kanalı keşfetmiş ve öğrencilerini yetiştirmişti. Hatta vefatından önce 2002-2005 yılları arasında Hutta bloğu da keşfetti ve içindeki 12 kanalı geliştirdi. Ancak Hutta Blok’un geri kalan 222 kanalı öğrencileri tarafından keşfedildi ve yayılmaya başlandı.

Hutta Blok içeriğindeki 234 frekans ile hastalıkların ve başarısızlıkların gerçek nedenini ortadan kaldırarak, yıllarca çözülmeyenleri, başka hiçbir şeyin yardım edemediği duyguları ve bağlı hastalıkları iyileştirebilmektedir.

Hutta Blok, var olan her şeyin, tüm insanlığın, birliğin, bilginin tüm yönlerinin derin bir seviyesidir. Evrenin derin katmanlarının vizyonunu ortaya koyan gerçek bilgi yolu budur. Hutta Blok Birlik ve Sevgi matrisidir.

HUTTA – Evrenin en derin katmanlarının vizyonunu ortaya koyan gerçek bilgi yolu olarak kabul edilir.

Ana yasası; “Her şey Bir ve Bütün ”

Hutta ‘’ nın ana amacı; zihnimizin gelişimindeki yanlış bilinç ve bilinçaltı programlarını düzeltmektir.  Herhangi bir alanda Hutta’nın benzeri yoktur. Kişi umutsuz kaldığında ve zaten hiçbir şey ona yardımcı olamadığında Hutta ikinci bir nefes açar.

Hutta’nın frekanslarının olasılıkları, en azından bilincimizin gelişim aşaması için tükenmez olarak kabul edilir.

Şifaura

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir