bağ kes

Bağ Koparma Çalışması

Bizi üzen durum,hastalık  ya da kişilerle mücadele  yaşamak yerine, o durum ya da kişiden özgürleşmek için bağ kesme  çalışması yapmak oldukça yararlı ve etkilidir. Bir kişi ya da durum sizi üzdüğünde ona nefret ya da olumsuz hisler duyduğunuzu hissettiğiniz her an yapabileceğiniz etkili ve güçlü bir çalışmadır.

Kabul etmeliyiz ki hiçbirimiz, birbirimizden ayrı değiliz. “Başkası” dediğimiz de bizim bir yüzümüzü, yönümüzü bize gösteren,bizdeki bir duruma işaret eden aynalardan başka bir şey değildir. Hoşumuza gitmese ve canımızı acıtsa da bunun onun görevi olduğunu ve bizim şifalandırılmaya ihtiyaç duyan yanımıza dikkat çektiğini anlamalı ve ona şimdiki BENimizde yarattığı farkındalık için teşekkür etmeliyiz.

Bu çalışma çok etkili ve çabuk sonuç gösterir. Uygulama süresince rahat olmalısınız. Rahat olacağınız ve sizi rahatsız etmeyecek bir yerde olmanız gerekmektedir. Arka planda sakin bir müzik çalışabilir.  Bağ koparmak istediğiniz her kişi ve  hastalık için maksimum  süre 5 dk dır.

Sorunlu olduğumuzu düşündüğümüz kişi veya yaşamış olduğumuz hastalık ve ağrılarla ilgili konuyu karşımıza alıyoruz ve  karşınızda kişiyi veya hastalığı hayal ediyoruz. Çalışmada  gözleriniz kapalı olmalı.

Özellikle dikkat edilecek nokta; ne olursa olsun sorun olarak gördüğünüz şeye sevgiyle yaklaşmalısınız.

Bunları yaparken elinizde altın makas olduğunu ve o kişi ya da sorunla aranızda 1 metrelik  bir kordon olduğunu hayal edin.

Şimdi o durum ya da kişi ile görünmez savaşlar yaşamak yerine, o durum ya da kişiden özgürleşme zamandır.

  • Derin bir nefes alıp, gözlerinizi kapatıyor, burnunuzdan nefes alıp, burnunuzdan yavaşça nefesinizi veriyorsunuz.
  • Bedeninizin birkaç dakika gevşemesine izin verin.
  • Şimdi karşınızda o kişi ya da durumu hayal edin.
  • Gözlerinin içine sevgiyle bakın ve içinizden şunu söyleyin…
  • “Sevgili …., bana bu yüzümü, yanımı gösterdiğin için sana teşekkür ederim. Seninle çok güzel deneyimler paylaştık.
  • Benim artık buna ihtiyacım yok. Ben artık bu yükü taşımak istemiyorum. Seni ve kendimi özgür bırakıyorum. Teşekkür ederim”.
  • Şimdi bedenleriniz arasında eterik bir kordon hayal edin. Kordonu altın makasla kesin kesildiğinde bunun kum taneleri gibi tuzla buz olduğunu  ve sevgiyle hastalığın veya kişinin sizden uzaklaştığını hayal edin .
  • Şimdi sağ elinize büyük altın bir makas alın ve  aranızda ki eterik kordonu, altın makas ile kesin.
  • Kesildiğinde bu kordonun  kum taneleri gibi tuzla buz olduğunu  hayal edin.
  • Yeniden o kişinin ya da durumun gözlerinin içine bakın. Ardından,güzel şeyler yaşadık güzel şeyler öğrendik  sende kendimi gördüm. Bu sayede şimdiki ben oldum ama artık bu yükü taşımayı tercih etmiyorum.  Bu yükü sevgiyle salıveriyorum diyorsunuz.
  • Ona yeniden teşekkür edin ve onu sevdiğinizi söyleyin.
  • Onu ve kendinizi sonsuza dek serbest bıraktığınızı ifade edin.
  • Ona sarılın ve sonra gitmesine izin verin.

Bu çalışma oldukça etkili ve güçlüdür, bir kez yapmanız tüm negatif bağları kesmeniz için yeterlidir. Böyle olduğuna inanın, böyle olduğunu bilin.
Sevgi bağları kesilen bağlar değildir. O yüzden endişeniz olmasın. Sevdiklerinizin sizden uzaklaşacağını düşünmeyin. Bu çalışma sadece ve sadece negatif enerjilerin gidip-geldiği, size yük olan bağları keser. Kendinizi hiç olmadığınız kadar rahatlamış ve hafif hissedersiniz. Her türlü durum ya da kişi ile bunu tek tek çalışabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir